אצלנו בשוק המקצועי
עמוד ראשי : אצלנו בשוק המקצועי : אשר משאל - מנהל השוק המקצועי

אשר משאל
מנהל השוק המקצועי

אשר משאל

מתי התחלת לעבוד בזוגלובק, ובאיזה תפקיד עבדת קודם לכן?

"התחלתי את תפקידי בזוגלובק כמנהל השוק המקצועי בנובמבר 2011.
קודם לכן, מילאתי תפקיד של מנהל שוק מוסדי בחברת מזון מובילה, ולפני כן, כמה תפקידי ניהול מכירות וסחר מגוונים בחברות מתחום המזון"

כיצד מתנהלת העבודה היומיומית שלך?

"כמנהל השוק המקצועי, תפקידי כולל הנעה, ליווי וניהול של מערך המכירות, התוויית אסטרטגיה ומדיניות מסחרית, ניהול ובקרת מכירות ותקציבים שונים, לצד פגישות תדירות בשטח עם לקוחות אסטרטגיים לחברה, שם יכולת ההשפעה הינה הגדולה ביותר. פן חשוב בתפקיד הינו קידום פרויקטים ומוצרים חדשים, אשר משפרים את הצעת הערך ללקוחות, ומהווים מנועי צמיחה עיקריים בפעילותנו".

למה דווקא זוגלובק?

"זוגלובק היא חברה ישראלית-שורשית, בעלת מסורת ארוכת שנים, אשר חרטה על דגלה ערכים שאני מאמין בהם באופן אישי: איכות, אמינות, שירות ומקצוענות ללא פשרות.
אני מחובר מאוד לחברה ולערכיה, אוהב את האווירה, את תחושת העשייה היומיומית, ובעיקר את האנשים בארגון, איתם אני בממשק יומיומי. זוגלובק היא ללא ספק בית חם ואמיתי עבורי, על כל המשתמע מכך".

ומה מייחד את השוק המקצועי, לדעתך?

"השוק המקצועי בזוגלובק החל את פעילותו העצמאית בינואר 2012, ולכן מטבע היותו צעיר, הפעילות הינה דינמית מאוד, כמתבקש משוק צומח בארגון.
אופי הלקוחות בשוק המקצועי מצריך חשיבה שונה משוק קמעונאי, פיתוח מוצרים מותאמי לקוח, הבנת העסק וצרכיו המיוחדים, ומכאן גם מציאת פתרון מוצרי ושיווקי ייעודי עבור הלקוח.
ראוי לציין, כי השוק המקצועי הינו בעל פוטנציאל צמיחה גדול בשל היקף צריכת המזון מחוץ לבית ההולך וגדל מדי שנה, ומכאן גם ייחודו".

שתף אותנו במתכון המנצח שלך.

כריך אקסטרה-בשרי עם נקניקי זוגלובק (פסטרמה הודו, סלמי קוניאק, כתף בקר)

המרכיבים:

  • 200 גר' פסטרמה הודו
  • 200 גר' סלמי קוניאק
  • 200 גר' כתף בקר של זוגלובק
  • 4 פרוסות לחם דגנים עם אגוזים או לחם זיתים שחורים
  • 8 יח' עגבניות שרי חתוכות לחצאים או עגבניות מיובשות בשמן זית
  • 1 שומר פרוס לפרוסות דקיקות לאורך
  • 2 בצלים ירוקים
  • 1 גזר פרוס דק לאורך

אופן ההכנה:

מורחים על פרוסות הלחם מיונז או חרדל דיז'ון משובח.
מוסיפים זה על גבי זה, ולפי הסדר: פרוסת לחם עם מיונז/חרדל, פסטרמה וירקות, פרוסת לחם, סלמי וירקות, פרוסת לחם, כתף בקר וירקות ופרוסת לחם נוספת לסגירת הכריך.

לראש העמודלראש העמוד
  • זוגלובק לשירותכם

    זוגלובק לשירותכם

  • מספר טלפון04-9108869/70
  • מספר פקס04-9878743
  • שעות פעילות המוקדשעות פעילות המוקד:
    בימים א'-ה' 08:00-17:00
  • ליצירת קשר