אצלנו בשוק המקצועי
עמוד ראשי : אצלנו בשוק המקצועי : מירי אנטו – מנהלת שיווק ופיתוח שוק מקצועי

מירי אנטו
מנהלת שיווק ופיתוח שוק מקצועי

מירי אנטו

מתי התחלת לעבוד בזוגלובק, ובאיזה תפקיד עבדת קודם לכן?

"התחלתי לעבוד בזוגלובק בשנת 2010, לאחר שצברתי ניסיון כמנהלת מותג בחברת מוצרי צריכה. בהמשך, עסקתי במכירות ללקוחות אסטרטגיים בחטיבת השוק המקצועי של חברת מזון מובילה וכאחראית פרויקט מיתוג מחודש לחטיבה. קודם לכן, רכשתי תואר ראשון BA במנהל עסקים עם התמחות בניהול השיווק".

כיצד מתנהלת העבודה היומיומית שלך?

"התפקיד שלי כולל ניהול פרויקטים שיווקיים מגוונים הנותנים מענה למנהלי המכירות, ומסייעים בקידום המכירות. תחום אחריותי כולל בנוסף, ניהול תהליך פיתוח מוצרים חדשים, ובכלל זה, איתור צרכים מהשטח ומהלקוחות, 'תרגומם' לאנשי הפיתוח במפעל, ליווי תהליך הפיתוח בפועל, עריכת הדגמות ללקוחות וניהול השקות.
בנוסף, אני אחראית על ניהול תקציב השיווק ועל תכנון תחזיות מכירה חודשיות".

למה דווקא זוגלובק?

"זוגלובק היא חברה ותיקה ומאוד מוכרת בנוף הישראלי, בעלת מוצרים איכותיים שעליהם כולנו גדלנו. על אף הוותק, החברה לא מפסיקה להתחדש ולחשוב מדי יום על צרכיו ועל רצונותיו של הצרכן, והיא תמיד נעה קדימה. זוגלובק מבחינתי היא בית חם, מקום עבודה שמדבר ב 'גובה העיניים', ללא קשר לדרג ומעמד. מרמת הפועל הזוטר ועד למנכ"ל – הקשר הוא תמיד בלתי אמצעי".

מה לדעתך מייחד את השוק המקצועי של זוגלובק?

"אצלנו, בשוק המקצועי, יש מקום רב לביטוי אישי לכל אחד מאנשי הצוות.
כל אמירה ודעה אישית באשר לאופי העבודה או הלקוחות, נשמעת, ומיוחסת לה חשיבות מרובה. עובדה זו מאפשרת לנו להכיר את לקוחותינו מקרוב, כמו גם להיות מעורבים בכל פרט בתהליך המכירה.
האפשרות לעצב ולהתוות דרך, לצד תחושת המשפחתיות החזקה – הם שהופכים את השוק המקצועי בזוגלובק למרתק ולייחודי בעיניי. בנוסף על כך, השוק המקצועי מאפשר לנו להתמקצע בתחום המזון, באמצעות עבודה מול שפים ומנהלי מטבח בעלי ידע רב. אנו בתמורה גומלים להם בפיתוח מוצרים הנותנים מענה לצרכים שונים בתחום פעילותם".

שתפי אותנו במתכון המנצח שלך.

פוקאצ'ת עגבניות, זיתים שחורים ובשר טחון

המרכיבים:

  • 2 בסיסי מאפה עם רוטב מרגריטה של זוגלובק בגודל משפחתי
  • 1/2 ק"ג בשר טחון טרי
  • 4 עגבניות, פרוסות דק
  • 1 כוס זיתים שחורים, מגולענים וחתוכים
  • 1 בצל יבש
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית אורגנו
  • מלח, פלפל שחור
  • תבלין ראס אל חנות – לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום גבוה מאוד (250 מעלות) ומכוונים למצב טורבו. משמנים תבנית בשמן זית.
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים בשר טחון, מלח, פלפל ואורגנו ומערבבים. מעט לפני שהבשר מוכן, מוסיפים תבלין ראס אל חנות – לפי הטעם, וממשיכים לערבב.
מפזרים את תערובת הבשר על בסיסי המאפה, ומוסיפים עגבניות וזיתים.
מכניסים לכ-20 דקות בתנור, עד אשר הבית מתמלא בניחוחות מאפה בשרי מבית אמא.

לראש העמודלראש העמוד
  • זוגלובק לשירותכם

    זוגלובק לשירותכם

  • מספר טלפון04-9108869/70
  • מספר פקס04-9878743
  • שעות פעילות המוקדשעות פעילות המוקד:
    בימים א'-ה' 08:00-17:00
  • ליצירת קשר