אצלנו בשוק המקצועי
עמוד ראשי : אצלנו בשוק המקצועי : רינת אליוא – מנהלת מכירות אזור מרכז-דרום

רינת אליוא
מנהלת מכירות אזור מרכז-דרום

רינת אליוא

מתי התחלת לעבוד בזוגלובק, ובאיזה תפקיד עבדת קודם לכן?

"התחלתי לעבוד בזוגלובק בשנת 2013, לאחר שצברתי ניסיון של מספר שנים כמנהלת מכירות בחברות מוצרי צריכה והפצה מובילות בתחום המזון".

כיצד מתנהלת העבודה היומיומית שלך?

"חלק ניכר מעבודתי הוא עבודת שטח, ובכלל זה שימור ופיתוח לקוחות קיימים, גיוס לקוחות חדשים, מענה כולל ללקוחות וחשיפתם למגוון המוצרים והפתרונות, יישום הסכמי סחר ללקוחות רשתיים ועוד".

למה דווקא זוגלובק?

"בראש ובראשונה, כי זוגלובק היא אחת מחברות המזון המובילות בישראל, ואני שמחה למלא בה תפקיד כה חשוב ומאתגר. פרט לכך, כולנו בשוק המקצועי, נהנים מאווירה בינאישית מפרגנת, המקדמת השקעה בעובדים ומטפחת את ההון האנושי שלה.
חוץ מזה, הפסטרמה בטעם דבש שלנו היא המוצר האהוב עליי בעולם כולו!".

מה לדעתך מייחד את השוק המקצועי?

"סל המוצרים בשוק המקצועי מאופיין באריזות מוצרים ייחודיות המותאמות בדיוק לצורכי הלקוחות. כמו כן, אנו שוקדים כל הזמן על פיתוח מוצרים חדשים לפי תפריט נדרש. מבחינה שירותית – מאופיין השוק המקצועי באוריינטציה שירותית גבוהה לצד צורך במתן תמיכה שיווקית כערך מוסף משותף ללקוח ולנו".

שתפי אותנו במתכון המנצח שלך.

טוסט פסטרמה בדבש ורוסטביף עם ירקות

המרכיבים:

  • 50 גר' פסטרמה בדבש טהור זוגלובק
  • 50 גר' רוסטביף זוגלובק – פרוס מהמעדנייה
  • 8 עלי מנגולד
  • 1 גזר קלוף
  • 1 אבוקדו
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

חוצים את הלחמנייה ומורחים עליה מיונז.
מסדרים בשכבות עלי תרד ורוסטביף זוגלובק.
מניחים מעל רצועות גזר דקות פרוסות בקולפן, רצועות אבוקדו, פרוסות אף הן בקולפן ופסטרמה בדבש זוגלובק.
סוגרים את הלחמנייה, מתבלים במלח פלפל, ומזליפים כף שמן זית מעל, מכניסים לטוסטר למשך 5 דקות. אוכלים חם-חם.

לראש העמודלראש העמוד
  • זוגלובק לשירותכם

    זוגלובק לשירותכם

  • מספר טלפון04-9108869/70
  • מספר פקס04-9878743
  • שעות פעילות המוקדשעות פעילות המוקד:
    בימים א'-ה' 08:00-17:00
  • ליצירת קשר