אצלנו בשוק המקצועי
עמוד ראשי : אצלנו בשוק המקצועי : תהל שחר לוי – נציגת שירות ומכירה לקוחות Pre-Sale

תהל שחר לוי
נציגת שירות ומכירה לקוחות Pre-Sale

תהל שחר לוי

מתי התחלת לעבוד בזוגלובק, ובאיזה תפקיד עבדת קודם לכן?

"התחלתי לעבוד בזוגלובק במהלך 2014. בתפקידי האחרון עסקתי במכירות ובשירות לקוחות בחברת תקשורת מובילה במשך כשנתיים וחצי".

כיצד מתנהלת העבודה היומיומית שלך?

"במסגרת תפקידי, אני אחראית על יצירת קשר עם לקוחות קיימים וחדשים בשוק המקצועי, המשויכים הן ישירות לחברה והן למפיצים עצמאיים. באחריותי לבצע הזמנות ללקוחות ולמפיצים וכן לתת פתרונות לבעיות העולות מן השטח ביעילות ובמהירות. אני נמצאת בממשק יומיומי עם מנהלי המכירות והמפיצים, במטרה לקדם נושאים משותפים".

למה דווקא זוגלובק?

"זוגלובק היא חברה גדולה, אמינה ויציבה. שלושת הדברים החשובים עבורי במקום עבודה לטווח ארוך".

מה לדעתך מייחד את השוק המקצועי?

"הייחוד של השוק המקצועי טמון באופי הלקוחות. בשוק המקצועי יש לי האפשרות והכלים להתאים ללקוח את הפתרון המיוחד עבורו, מתוך הבנה עמוקה של צרכיו ומאפייני העסק שלו. בסופו של דבר, מדובר בלקוחות אשר רוכשים את מוצרינו באופן קבוע, ועליי מוטלת האחריות לשמור על שביעות רצונם, ולתת מענה לכל פנייה שלהם".

שתפי אותנו במתכון המנצח שלך.

אטריות מוקפצות בטריאקי ונקניקיות של זוגלובק

המרכיבים:

  • 1 חבילה נודל'ס
  • 1 כוס כרובית או ברוקולי
  • 1 כוס אפונת גינה
  • 4 כפות שמן סויה
  • 1 חבילה נקניקיות עוף של זוגלובק, פרוסות לרצועות
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים לרצועות
  • 1 גמבה אדומה/כתומה/צהובה, חתוכה לרצועות
  • 2 כפות גדושות טריאקי
  • 5 כפות רוטב סויה
  • מלח

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה, מסננים ושוטפים במים קרים.
שוטפים את האפונה ואת פרחי הכרובית/ברוקולי, ושמים אותם בקערה, מכסים במים רותחים, משרים 3 דקות, מסננים ומייבשים.
יוצקים 2 כפות מהשמן למחבת ומחממים. מוסיפים את פרוסות הנקניקיות ומטגנים אותן 2 דקות משני הצדדים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מוסיפים למחבת 2 כפות שמן, מוסיפים את מקלוני הגזר, ומטגנים אותם 2 דקות עד הזהבה. מוסיפים את מקלוני הפלפל ומטגנים עוד דקה.
מחזירים את הנקניקיות, מוסיפים טריאקי + 2 כפות מרוטב הסויה ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את האטריות ומערבבים עוד כדקה.
מוסיפים את הכרובית/ברוקולי, האפונה, ואת רוטב הסויה שנותר.
מבשלים עוד כ-2 דקות עד שכל המרכיבים חמים. מגישים חם.

לראש העמודלראש העמוד
  • זוגלובק לשירותכם

    זוגלובק לשירותכם

  • מספר טלפון04-9108869/70
  • מספר פקס04-9878743
  • שעות פעילות המוקדשעות פעילות המוקד:
    בימים א'-ה' 08:00-17:00
  • ליצירת קשר