אצלנו בשוק המקצועי
עמוד ראשי : אצלנו בשוק המקצועי : שי-לי גוירץ – נציגת שירות ומכירה לקוחות Van-Sale

שי-לי גוירץ
נציגת שירות ומכירה לקוחות Van-Sale

שי-לי גוירץ

מתי התחלת לעבוד בזוגלובק, ובאיזה תפקיד עבדת קודם לכן?

"התחלתי לעבוד בזוגלובק בשנת 2014, לאחר שמילאתי במשך מספר שנים תפקידים דומים כנציגת שירות ומכירה במספר חברות מתחומים שונים".

כיצד מתנהלת העבודה היומיומית שלך?

"מדי יום, אני יוצרת קשר יזום עם הלקוחות הקבועים לביצוע הזמנות שוטפות, עדכון הלקוחות אודות מבצעים ומוצרים חדשים ומתן שירות במגוון נושאים. במקביל, אני נמצאת בממשק יומיומי עם מנהלי המכירות בשטח לעדכונים שוטפים הדדיים הקשורים ללקוחות.
לקוחות פריסייל הינם הלקוחות הגדולים ביותר בשוק המקצועי, ומכאן גם גודל האחריות".

למה דווקא זוגלובק?

"בחרתי לעבוד בזוגלובק מאחר והיא חברה גדולה, אך משפחתית, ואני מטבעי כזאת, משפחתית. אני מאוד אוהבת את האווירה בחברה, אשר מקנה לעובדיה תחושת שייכות חזקה. חוץ מזה אני ילידת נהריה, וככזו - גדלתי על המסורת של זוגלובק".

מה לדעתך מייחד את השוק המקצועי?

"השוק המקצועי מאופיין בקשר יומיומי הדוק עם הלקוחות ובצורך למתן מענה מהיר. אופי הלקוחות בשוק זה מצריך אכפתיות אמיתית, סבלנות, אמינות ושקיפות, אחריות להגעת הסחורה בזמן ללקוחות ומתן מענה מהיר ויעיל לכל פנייה מכל לקוח גדול כקטן. מבחינתי, יש תחושת סיפוק אדירה בעבודה היומיומית עם לקוחות השוק המקצועי".

שתפי אותנו במתכון המנצח שלך.

מרק אפונה וקבנוס של זוגלובק

המרכיבים:

  • 1 חבילת קבנוס של זוגלובק חצויים לאורכם (טבעי או בטעמים: צ'ילי חריף/שום/בצל)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל יבש קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 1 גבעול סלרי חתוך לפרוסות קטנות
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 1 גזר קלוף וחתוך לקוביות בגודל בינוני
  • 1 שקית (500 גרם) אפונה יבשה
  • ליטר וחצי מים
  • 1 כפית אבקת כמון
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

מחממים בסיר גדול את השמן, מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומטגנים 4 דקות עד להזהבה. מוסיפים את האפונה, ליטר וחצי מים, כמון ורסק עגבניות, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות, או עד שהאפונה התרככה לגמרי.
מרסקים את המרק למחית בעזרת מוט ריסוק ידני, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואת הקבנוס ומבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה, עד שתפוחי האדמה רכים.
מתבלים במלח ופלפל, ומגישים חם.

לראש העמודלראש העמוד
  • זוגלובק לשירותכם

    זוגלובק לשירותכם

  • מספר טלפון04-9108869/70
  • מספר פקס04-9878743
  • שעות פעילות המוקדשעות פעילות המוקד:
    בימים א'-ה' 08:00-17:00
  • ליצירת קשר