מתכונים
עמוד ראשי : מתכונים : קבב על רפסודת חצילים ודלעת

קבב על רפסודת חצילים ודלעת

10 מנות 100 מנות
רכיבים:  
30 יח' קבב בתפזורת זוגלובק 300 יח'
3 יח' שישיות בצל סגול 3 ק"ג
100 גרם דלעת חתוכה 1X1 ס"מ 3 ק"ג
5 חצילים אפויים שלמים 50 חצילים
20 שיני שום אפויות 1/2 שקית מוסדית
100 גרם רוטב טחינה גולמית 2 ליטר
רבע כוס שמן זית 1 ליטר
מלח אטלנטי  
מלח,פלפל גרוס  
טימין טרי  
קבב על רפסודת חצילים ודלעת

אופן ההכנה:

  1. אופים את הדלעת, הבצל, ושיני השום בתנור חם בטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-20 דקות ומתבלים.
  2. צולים את הקבבים על הגריל עד למידת ההכנה הרצויה.
  3. להגשה - מסדרים צלחת, עליה מניחים חצי חציל אפוי פתוח, מעליו מניחים את קוביות
    הדלעת, שיני השום, הבצל הסגול, ו-2-3 יחידות קבב לכל סועד.
    בוזקים רוטב טחינה גולמית ושמן זית מעליה, ומוסיפים עלה של טימין לקישוט.
לראש העמודלראש העמוד