מתכונים
עמוד ראשי : מתכונים : עיגולי בצק עלים בקרם פטיסייר ותותים

עיגולי בצק עלים בקרם פטיסייר ותותים

10 מנות 100 מנות
רכיבים:  
1 ק"ג בצק עלים זוגלובק 8 ק"ג
400 גרם קרם פטיסייר 4 ליטר/ ק"ג
200 גרם שמנת מתוקה מוקצפת 3 ליטר/ק"ג
1 ק"ג תותים נקיים 10 ק"ג
חצי ליטר רוטב קולי תותים 6 ליטר
100 גרם רוטב טחינה גולמית 2 ליטר
50 גרם אבקת סוכר 1 ק"ג
עיגולי בצק עלים בקרם פטיסייר ותותים

אופן ההכנה:

  1. חורצים עיגולים של בצק עלים, מסדרים בתבנית אפייה, ובוזקים מעל אבקת סוכר.
  2. אופים בחום של 170 מעלות למשך 20 דקות עד לקבלת צבע אפוי יפה.
  3. מצננים מעט את הבצק, מערבבים את השמנת המוקצפת עם קרם הפטיסייר ומצננים.
  4. קוטמים לתותים את "הראש", ובוזקים אבקת סוכר מעל.
  5. מעבירים את קרם הפטיסייר לשק זילוף, מסדרים בצלחת עיגול בצק עלים, מעלי
    מזליפים קרם, מסדרים תותים מסביב ומניחים מעל עוד עיגול בצק.
  6. חוזרים על הפעולה שוב, ומכסים בבצק עלים. בוזקים אבקת סוכר.
  7. מקשטים עם רוטב קולי תות על הצלחת ומגישים.
לראש העמודלראש העמוד